Tuesday , August 16 2022

O elevă a Colegiului Național Militar Câmpulung Moldovenesc, selectată pentru admiterea în Academia Navală din SUA

O elevă a Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc concurează pentru admiterea în Academia Navală din Statele Unite ale Americii. Eleva sergent major Ana-Maria Gafton a reușit să treacă în etapa următoare de selecție, astfel că șansele ei sunt bune.

”În semn de apreciere pentru ambiția și efortul depus, Ana-Maria a fost felicitată în fața colectivului colegiului. Cu acest prilej, comandantul colegiului, colonel dr. Romeo-Aurelian Popovici, i-a înmânat o scrisoare de mulțumire din partea Ambasadei Statelor Unite în România”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc.

Academia Navală a Statelor Unite, denumită Academia Annapolis, este o instituție de învățământ superior condusă de Departamentul Marinei SUA, care pregătește tineri, bărbați și femei, pentru a deveni ofițerii Marinei Statelor Unite. Cursurile academiei durează patru ani, iar rata de acceptare este de 8,3%. Academia Navală SUA de la Annapolis este extrem de selectivă, iar procesul de aplicare este diferit de multe alte școli. (O. N.)

 

 

Vezi si

Doi tineri de 18 ani care au tras o țeapă de 25 de lei unui taximetrist, prinși de polițiști după o scurtă urmărire prin centrul Sucevei 

În noaptea de duminică spre luni, la ora 01:30, un bărbat de 44 ani, taximetrist, …