Friday , October 22 2021

Numărul sucevenilor vaccinați împotriva Covid a depășit 61.000

Numai în cursul zilei de marți s-au vaccinat 1.488 de persoane. Centrele de vaccinare din spitalele din Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc s-au redeschis pentru o zi, pentru rapelul a 144 de persoane

Numărul sucevenilor vaccinați împotriva Covid crește cu peste o mie de persoane de la o zi la alta, în prezent fiind 61.262 de suceveni care s-au vaccinat cu o doză, în timp ce 43.028 de persoane au primit ambele doze de vaccin anti Covid 19. Numai în cursul zilei de marți s-au vaccinat 1.488 de persoane, iar centrele de vaccinare din spitalele din Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc s-au redeschis pentru o zi, pentru rapelul a 144 de persoane. 911 suceveni și-au făcut marți prima doză de vaccin.

La centrul de vaccinare de la Spitalul Județean s-au făcut marți 72 de vaccinuri, iar la Spitalul din Gura Humorului s-au vaccinat 108 persoane. 190 de suceveni au fost vaccinați marți, antiCovid, la centrul comunitar de vaccinare de la Iulius Mall. La centrul de la Stadionul Vatra Dornei s-au vaccinat 198 de persoane, iar la centrele de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” și Școala Gimnazială ”Miron Costin” s-au vaccinat 81, respectiv 216 persoane. La centrul de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au fost făcute în cursul zilei de marți, doar 16 vaccinuri.

Alte 86 de persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură Dolhasca, 90 la Sala de Sport Fălticeni și 60 la Casa de Cultură Siret. Centrul de vaccinare amplasat în Parcul Zoo din Rădăuți a avut marți, cinci pacienți, care s-au vaccinat împotriva coronavirusului. La Căminul Cultural din Salcea s-au făcut, în cursul zilei de marți, 24 de vaccinuri antiCovid, 102 la centrul de vaccinare din Sfântu Ilie și câte 24, respectiv 72, la centrele amplasate în incinta sălilor de sport din Borșteni și Marginea. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Ansamblul VIVASY, viitorul cuib al familiei tale

Trutzi Real Estate, dezvoltatorul imobiliar sucevean, face primii pași spre extindere în afara Sucevei. Astfel, …