Wednesday , December 7 2022

Nimeni din familie nu s-a interesat de soarta unui copil de şapte ani adus în comă la Spitalul Judeţean

Spitalul judetean Sueava, 17 nov 2011 (26) [800x600]

Un copil a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit de o maşină în Vatra Dornei. Victima, în vârstă de şapte ani, a traversat strada în fugă şi fără să se asigure, fiind acroşat de o maşină. Poliţiştii l-au identificat cu greu, dar nimeni din familie nu pare interesat de soarta minorului

Marţi, 27 mai 2014, la ora 16.58, pe DN 17, în localitatea municipiului Vatra Dornei, un localnic de 54 de ani, în timp ce conducea maşina, la ieşirea de pe podul ce traversează râul Dorna, a surprins şi accidentat grav un minor de şapte ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, care se deplasa nesupravegheat şi care s-a angajat în fugă în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure, izbindu-se de partea laterală dreapta, din spatele autoturismului. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Minorul a ajuns la spital în comă de gradul doi, cu un traumatism cranio cerebral grav, hematom epicranian, multiple plăgi şi contuzii dar şi traumatism toraco abdominal. Poliţiştii l-au identificat cu greu pe micuţ, dar nimeni din familie nu pare interesat de soarta acestuia. La spitalul sucevean nu s-a prezentat nici un membru al familiei iar potrivit declaraţiilor directorului medical, doctorul Tiberius Brădăţan, starea lui e în continuare confuză şi agitată.
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia a Copilului Suceava a demarat o anchetă în acest caz, iar dacă va fi nevoie îl va găzdui pe micuţ după externare până va fi preluat de familie. (Cristina RUSTI)

Vezi si

Ioan Balan cere miniștrilor Sănătății și Energiei soluții urgente în vederea găsirii unui furnizor de energie  pentru Spitalul Județean Suceava

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a depus o interpelare adresată ministrului Sănătății și ministrului …