Friday , December 1 2023

Micuța Andreea din Moara, bolnavă de cancer, va începe chimioterapia de săptămâna aceasta

”Azi i-am tuns părul, ca să o pregătesc pentru ceea ce urmează”, a povestit, duminică, mama Andreei. Părinții adoptivi ai micuței au primit răspuns de la o clinică din Franța, iar costul tratamentului salvator se ridică la suma de aproximativ 750.000 de euro.

Micuța Andreea din comuna suceveană Moara, are o șansă la viață iar șansa ei costă aproximativ 750.000 de euro. Reamintim că de curând, fetița veselă în vârstă de cinci ani, a primit un diagnostic crunt, de neuroblastom stadiu patru, cu metastaze la coloana vertebrală. Cei doi oameni cu suflet mare, care au înfiat-o pe Andreea în urmă cu trei ani, încearcă acum, prin eforturi uriașe să-i salveze zâmbetul și viața. ”Andreea e fetița noastră adoptată de când avea doi ani. Luna viitoare face cinci. E un glob de lumină care împrăștie zâmbete și bunătate. De două săptămâni nu mai strălucește deoarece Neuroblastomul stadiul IV cu care a fost diagnosticată, o împiedică să zâmbească. S-a transformat într-un iepuraș sperios care evită oamenii și își plânge durerea. Noi nu suntem pregătiți să o lăsăm pe Andreea să strălucească în altă lume asă că încercăm să organizăm o strângere de fonduri pentru a putea suporta din cheltuielile care se ridică la aproximativ 750.000 de euro, jumătate ar fi etapa de chimioterapie, operația, transplant medular și a doua ar fi imunotarapia, la Gustave Roussy în Franța”, a povestit Daniela Bejenar, mama Andreei.

Micuța va începe din această săptămână, tratamentul de chimioterapie, iar mama a tuns-o duminică după-amiază pentru a încerca astfel să o pregătească pentru perioada în care acesta va cădea abundent. ”Azi (n.r. ieri) i-am tuns părul, ca să o pregătesc pentru ceea ce urmează. Săptămâna viitoare începem chimioterapia. Până una alta, mă bucur să o admir cât de frumoasă e”, a completat Daniela Bejenar.

Cei care doresc să o ajute pe micuța Andreea, o pot face donând în conturile deschise pe numele mamei Daniela-Mariana Bejenar RO51INGB0000999911849416 Banca: INGB CENTRALA SWIFT: INGBROBU, RO18BTRL03404203A59714XX Banca Transilvania, SWIFT BTRLROBU și RO79BTRLGBPCRT00A5971401, Banca Transilvania SWIFT BTRLROBU. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Bărbat de 39 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Huși – Preutești

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, un bărbat din satul Huși, …