Saturday , June 22 2024

Lucrări de reabilitare la cinci blocuri din zona Gării Burdujeni. Lungu: Vor scădea  consumurile energetice, deci locatarii vor plăti mai puțin pentru încălzire

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că în această perioadă se lucrează în Burdujeni, în zona Gării, la un număr de 5 blocuri, la reabilitarea eficienței energetice, în baza programului guvernamental.

Astfel, se fac lucrări la blocurile B01, de pe strada Putna nr.10, 7A de pe strada Jean Bart nr.7, A04 de pe strada Putna nr.6, la blocul 4 de pe strada Privighetorii nr. 4 și la blocul 5A de pe strada Jean Bart nr.36. Lucrările sunt în diferite faze de execuție, durata estimată a acestora fiind între 6 și 10 luni.

”Pe lângă faptul că aceste blocuri își schimbă infățișarea din punct de vedere estetic, lucrul cel mai important este că vor obține cerificate de eficiență energetică și, automat, vor scădea  consumurile energetice, deci cetățenii vor plăti mai puțini bani pentru încălzire”, a declarat primarul Lungu. (O.S.)

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …