Saturday , January 28 2023

Individ din Ilișești, arestat pentru 30 de zile după ce a intrat cu forța în casa soției de care se despărțise, a lovit-o și a încercat să o violeze

Vineri seara, o femeie din Ilișești a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresată de soțul său. Polițiștii deplasați de urgență la fața locului au stabilit că în jurul orei 21.00, M. Traian a intrat fără a avea acest drept în locuința soției sale (cei doi fiind despărțiți în fapt), și i-a adresat acesteia amenințări cu moartea. Bărbatul a scos-o pe femeie cu forța din casă, a lovit-o cu pumnul și a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta fără acordul ei.

La ora 00.50, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție prin care s-a dispus ca începând cu data de 21.01.2023, pe o perioadă de 5 zile, respectiv până la data de 26.01.2023, prin care agresorul era obligat să părăsească locuința din comună din Ilișești și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de  soția sa. Sâmbătă, femeia a  fost reaudiată și examinată din punct de vedere medico-legal, totodată au fost identificați și audiați doi martori în cauză.

Suspectul a fost audiat, iar la terminarea audierii polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 ore. Individul a fost prezentat Judecătoriei Gura Humorului, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile,  fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de violență în familie, lipsire de libertate, amenințare și tentativă la infracțiunea de viol. (O.S.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …

Leave a Reply

Your email address will not be published.