Monday , February 6 2023

Individ amendat cu 6.000 de lei de către polițiști după ce a fost bătut într-un bloc de pe strada Jean Bart

Vinerea trecută, în jurul orei 23.00, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată telefonic de către personalul medical de la secția UPU a Spitalului Județean Suceava despre faptul că la această unitate spitalicească a fost adus cu ambulanța Adrian – Costel Lupașcu (27 de ani), localnic, care a declarat că a fost agresat fizic în cartierul Burdujeni.

Polițiștii deplasați la Secția UPU l-au găsit pe tânăr, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a declarat că, în jurul orei 22.00, a mers cu câțiva prieteni într-o garsonieră situată pe strada Jean Bart, în apropiere de Gara Burdujeni din municipiul Suceava, pentru a consuma băuturi alcoolice.

La un moment dat, Lupașcu a ieșit pe hol pentru a fuma o țigară, moment în care ar fi fost lovit de către o persoană aflată în interiorul garsonierei, fără un motiv anume. Tânărul a declarat că a intenționat să meargă înapoi în garsonieră, dar nu a mai putut intra, astfel că a sunat la 112 solicitând Poliția și Ambulanța la fața locului.

Acesta a mai spus că la fața locului a venit o ambulanță care l-a preluat și transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu „agresiune declarativ, etilism acut”, fără să rămână internat.

Cum la Spitalul Județean Suceava, Adrian–Costel Lupașcu a provocat scandal și a folosit cuvinte și expresii jignitoare la adresa angajaților, a fost amendat cu 6.000 de lei de către polițiști.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”. (O.S.)

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …