Sunday , July 21 2024

Inconstienta si nepasare la volan, in comuna Moara

N un t=n\r din comuna Moara a fost accidentat pe marginea [oselei de c\tre o ma[in\ condus\ de un [ofer aflat sub influen]a b\uturilor alcoolice n [oferul autovehiculului a `ncercat sa fug\ de la locul accidentului, iar dup\ ce a fost oprit de catre un echipaj al poli]iei, a negat c\ el ar fi fost cel care conducea ma[ina `n momentul producerii impactului n

Ieri în jurul orei 04.10, la intersec]ia str\zilor Mihai Eminescu cu Ion Gr\mad\ din comuna Moara, un autoturism s-a pus în mi[care [i l-a lovit pe Adrian B. de 21 ani din localitate, care f\cea parte dintr-un grup ce ie[ea din discoteca organizat\ în comun\.
Doi agen]i din cadrul postului local de poli]ie care desf\[urau activit\]i specifice în zon\, au procedat unul la acordarea primului ajutor victimei, iar cel de al doilea, cu autoturismul din dotare a plecat în urm\rirea autoturismului întrucât conduc\torul acestuia nu a r\mas la locul accidentului. Dup\ o urm\rire de aproximativ 1km, autoturismul implicat în accident a oprit, iar de la volan a coborât Victor S. de 21 ani din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2008, în prezent re]inut pentru s\vâr[irea infrac]iunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, având dovad\ de circula]ie valabil\ pân\ la 10 noiembrie 2010. În autoturism se mai aflau ca pasageri prietena acestuia Ecaterina F. de 18 ani din ora[ul Salcea [i al]i doi tineri.
Fiind audiat\, Ecaterina F. a men]ionat c\ în momentul producerii accidentului ea a fost cea care a condus autoturismul [i a lovit victima, fapt infirmat pe parcursul cercet\rilor, îns\ a fost testat\ rezultatul fiind negativ [i i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Victor S. a refuzat s\ se legitimeze, s\ fie testat cu aparatul etilotest îns\ i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta fiind vizibil sub influen]a b\uturilor alcoolice. Victima Adrian B. a fost internat\ în Spitalul Jude]ean Suceava cu diagnosticul „tripl\ fractur\ deschis\, complex\”, fiind transportat la Spitalul de Urgen]\ Ia[i pentru interven]ie chirurgical\, necesitând pentru vindecare 70-80 de zile îngrijiri medicale, dac\ nu intervin complica]ii. În cauz\ se efectueaz\ cercet\ri fa]\ de Victor S. sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor de v\t\mare corporal grav\, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbiba]ie alcoolic\ în sânge peste limita legal\ [i p\r\sirea locului accidentului f\r\ încuviin]area poli]iei, iar fa]\ de Ecaterina F. pentru s\vâr[irea infrac]iunii de fals în declara]ii. (Cezar P|UN)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …