Sunday , September 25 2022

Hot de la Siminicea, prins dupa ce a furat din doua biserici

Poli]i[tii au dat de urma ho]ilor care au spart luna trecut\ [i `n aceast\ lun\ dou\ biserici, `n comuna Dumbr\veni [i `n municipiul Suceava.
În urma continu\rii cercet\rilor privind furturile comise în data de 18.11.2010 [i 07.12.2010, `nregistrate cu autori necunoscu]i la Biserica din comuna Dumbr\veni [i la o biseric\ din municipiul Suceava, suspectul de comiterea celor dou\ furturi a fost identificat în persoana lui Constantin C., de 30 ani, din comuna Siminicea.
Cu ocazia cercet\rilor, suspectul a declarat c\ din cutia milei de la din biserica din Dumbr\veni a sustras suma de 150 lei, iar din cutia de dona]ii din interiorul bisericii din Suceava a furat suma de 250 lei reprezentând încas\rile de la lumân\ri, prejudiciul în valoare de 400 lei nefiind recuperat. Cauzele au fost conexate [i în baza materialului probator administrat s-a dispus începerea urm\ririi penale, iar Judec\toria Suceava a emis mandat de arestare preventiv\ a inculpatului pe o perioad\ de 29 zile. Autorul furturilor a fost introdus în arestul IPJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …