Wednesday , February 8 2023

“Guvernarea de dreapta a răsfățat județul Suceava, PSD și Nechifor l-au prigonit” “Guvernarea de dreapta a răsfățat județul Suceava, PSD și Nechifor l-au prigonit”

Transmite candidatul PNL pentru Camera Deputaților, Bogdan Gheorghiu. El a invitat electoratul sucevean la o analiză simplă, politică și administrativă, a ultimilor ani, când s-a produs alternanța la putere, cu PNL și PSD în prim-plan

 
bogdan gheorghiu2


Candidatul PNL pentru Camera Deputaților Bogdan Gheorghiu a invitat electoratul sucevean la o analiză simplă, politică și administrativă, a ultimilor ani, când s-a produs alternanța la putere, cu PNL și PSD în prim-plan. Mai întâi, a pus în balanță componența listelor cu care se prezintă cele două partide în alegerile din 11 decembrie. “PSD, la nivel național, îl propune pe Liviu Dragnea, iar la nivel local pe Cătălin Nechifor sau domnul Ioan Stan, care este proaspăt în această postură, nou-nouț, asta pentru că vrea să intre pentru prima dată în Senatul României, după 4 mandate de deputat. PSD mai vine și cu dl. Rădulescu, care a lucrat în echipă cu dl. Nechifor la nivelul CJ Suceava, de unde au reușit să încurce dezvoltarea județului. Ca simplu cetățean, nu înțeleg de ce au fost premiați cu locuri pentru Parlament, dar asta rămâne decizia PSD. Oamenii aceștia au stricat tot ceea ce a inițiat Gheorghe Flutur, în primul său mandat de președinte al CJ Suceava”, a arătat Gheorghiu. În plus, el a subliniat că e bine ca sucevenii să cântărească și modul sistematic în care și-a bătut joc PSD de investițiile destinate sucevenilor. “Renovarea Gării Burdujeni, cu o guvernare de dreapta la București, a început în forță. A venit Guvernul PSD, a doua zi ministrul Mitrea a tăiat finanțarea. Centura Sucevei, alt proiect care a pornit în forță! Patru ani, PSD nu a făcut nimic, deoarece a tăiat finanțarea. În acest timp, dl Nechifor nu a mișcat un pai, dar făcea conferințe de presă, în care spunea că kilometrul de șosea e prea scump. Pentru el centura nu a fost prea scumpă, deoarece nu a dat doi lei pe ea. A fost un dezinteres egoist, pur și simplu, dl. Nechifor a lăsat centura în paragină. Dacă Gheorghe Flutur rămânea președinte al CJ Suceava o termina în trei luni. Acum, trebuie să o iei de la început. Pârtia de schi, un alt exemplu. Guvernarea de dreapta pornește investiția, iar PSD a stopat-o brutal. Toate acestea, când e vorba de comportamentul PSD față de Suceava, nu sunt o întâmplare, ci o regulă adoptată în mod cinic de PSD. În acest context, toate proiectele PNL promovate într-o guvernare Cioloș vor deveni praf dacă vine PSD la putere. Un vot pentru PSD și Nechifor este un vot anti-Suceava”, a remarcat candidatul PNL pentru Camera Deputaților, Bogdan Gheorghiu.
Evident, el a atras atenția și asupra modului în care au fost tratate comunitățile sucevene în guvernările de dreapta.  “Când a fost la putere o guvernare de dreapta, județul Suceava a fost răsfățat, cand venit stânga, Suceava a fost un județ prigonit. Nu e doar o întâmplare! Situațiile descrise s-au repetat la milimetru. PSD-ist să fiu, nu aș vota PSD la Suceava, deoarece aș vota împotriva județului meu”, a punctat Gheorghiu. În opinia lui, PSD preferă să țină electoratul în sărăcie pentru a-l putea manipula. Tinta PSD nespusă este de a-i ține pe oameni săraci și neinformați pentru a-i avea captivi pentru vot. În schimb, PNL vrea oameni deschiși, bine informați, care să-și formeze singuri o opinie. În acest context sumbru și jignitor la adresa electorilor, Gheorghiu susține că tot mai mulți suceveni din zona Fălticeni “încep să se trezească”.
“Primari, locuitori din mai multe comune din zona Fălticeni încep să se trezească. A început lumea să se trezească! La Dolhasca, a venit un tânăr, Decebal Isachi. S-a dat semnalul și la Liteni. La Mălini, primarul Petrică Nistor a anunțat public că este alături de Gheorghe Flutur și echipa PNL pentru binele locuitorilor. Poate a crezut și în PSD, dar a văzut foarte clar diferența dintre “cumințenia pământului” de la CJ, cum a fost supranumit Cătălin Nechifor de poporul din comuna Bursuceni, și activitatea de 4 luni a președintelui Flutur, care a realizat mult mai multe decât în 4 ani socialistul Nechifor. Acesta, dacă ar fi lucrat la un sfert din ritmul lui Gheorghe Flutur, cu siguranță reușea să finalizeze măcar un proiect din cele inițiate de actualul șef al CJ Suceava”, a observat Gheorghiu. El a și indicat momentul în care s-a produs această mutare de opinie în rândul social-democraților. “PSD-iștii s-au trezit, votul local este o dovadă. Ei l-au votat pe Gheorghe Flutur și, tot ei, vor aduce la alegerile parlamentare din 11 decembrie un procent important în dreptul PNL, pentru că nici ei nu doresc răul județului Suceava”, a atras atenția liberalul. Candidatul PNL pentru Camera Deputaților Bogdan Gheorghiu a explicat, în final, de ce a intrat în politică și motivul pentru care a ales PNL: “Am intrat în PNL alături de oameni care au demonstrat de-a lungul timpului că promisiunea este un angajament ferm, care este dus la îndeplinire. Ceea ce promit și fac. Aici, mă refer la Gheorghe Flutur, Ion Lungu, deputatul Balan, dar și mulți alți aleși liberali”, a transmis Bogdan Gheorghiu. (O.S.)
 
 
 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …

4 comments

  1. Domnule candidat, dar de următoarele investiții, tot destinate sucevenilor ați auzi?: șoseaua Transrarău, Cetatea Ștefan cel Mare, muzeul Județean de istorie, UPU Suceava, șoseaua de ieșire din Fălticeni spre Suceava, Aeroportul Ștefan cel Mare, microbuze școlare și multe altele. Ori vedeți selctiv?

  2. Interesant. Mi-ați postat comentariul în care îmi ceream scuze pentru o greșeală dintr-un comentariu precedent privitor la acest articol, comentariu pe care însă nu mi l-ați mai postat.

  3. găsit*
    Îmi cer iertare pentru grabă!

  4. Interesantă argumentație a dlui Gheorghiu. Am citit până la capăt și nu pot să spun că nu mi s-a părut corect, ba poate că ar mai fi găcit dl Gheorghiu niște argumente.
    Totuși, l-aș sfătui să fie un pic mai atent fie pe autorul articolului, fie pe dl Gheorghiu și echipa dsale care a trimis un comunicat după care s-a redactat apoi articolul. Nu din alt motiv, ci din acela că niciunui candidat cu șanse nu-i face cinste să nu cunoască exact care sunt comunele județului din care face parte. Astfel, comuna Bursuceni – cum apare în prezentul articol ca fiind un citat al dlui Gheorghiu – nu există în județul Suceava. Asta dacă nu s-a referit, poate, la comuna Bursuceni din raionul Sângerei al Republicii Moldova. La noi, în județul Suceava, Bursuceniul este un sat care ține de comuna Verești deși este destul de aproape de comuna Dumbrăveni.