Monday , October 3 2022

Gheorghe Flutur susține că la CJ nu a fost comunicată nicio solicitare pentru alocarea de fonduri echipei de fotbal rădăuțene

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a avut o discuție și i-a răspuns primarului municipiului Rădăuți, Nistor Tatar după ce acesta a transmis în spațiul public o scrisoare deschisă cu referire la o finanțare a echipei rădăuțene de fotbal pe care o are „în subordine”.

Conform unei informări transmise în acest sens, lui Nistor Tătar i s-a explicat cum ar fi trebuit să procedeze echipa de fotbal CSM Bucovina Rădăuți pentru a obține finanțare din partea instituției pe care o conduce. „După verificarea celor sesizate, s-a constatat că NU există vreo solicitare de finanțare pentru acest club. Îmi exprim surprinderea privind abordarea domnului primar și îi recomandăm să utilizeze adresarea către instituții înainte de a se folosi de practica scrisorilor deschise”, a declarat Gheorghe Flutur. Reamintim că la finalul săptămânii trecute, Nistor Tatar i-a transmis lui Gheorghe Flutur că este nemulțumit de suma pe care administrația județeană a alocat-o formației de fotbal CSM Bucovina Rădăuți. (D.P.)

Vezi si

Ziua Holocaustului din România, marcată la Muzeul de Istorie Suceava prin expoziția foto-documentară ”NU PUTEM UITA…”

Ziua Holocaustului din România va fi marcată vineri, 7 octombrie 2022, ora 10, la Muzeul …