Sunday , February 5 2023

Gheorghe Flutur, indicat de PNL ca viitor preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava

Senatorul liberal şi-a anunţat, sâmbătă după amiază, în cadrul Colegiului Director al PNL Suceava, intenţia de a realiza  o majoritate în CJ, care să îi permită alegerea sa în funcţia de preşedinte al CJ la alegerile de anul viitor

flutur 20 nov 2014 [800x600]

Colegiul Director al PNL Suceava a hotărât în unanimitate, prin vot, deschiderea listei de candidaţi pentru funcţia de conslier judeţean în judeţul Suceava de către Gheorghe Flutur, acum senator liberal, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.
Solicitarea a fost făcută chiar de către primarii liberali în funcţie din judeţul Suceava, fiind votată în unanimitate. In condiţiile în care intenţia mai veche a lui Ilie Niţă de a candida şi el pentru această funcţie nu mai este de actualitate, întrucât a fost exclus din partid, propunerea primarilor liberal a venit aproape de la sine.
In acest context, senatorul Gheorghe Flutur şi-a anunţat public intenţia de a realiza, în urma alegerilor de la începutul verii anului 2016 o majoritate în Consiliul Judeţean Suceava care să asigure alegerea preşedintelui acestei instituţii judeţene a sa, ca reprezentant al Partidului Naţional Liberal. (O.S.)

Vezi si

CSU Suceava a reluat campionatul cu o înfrângere la limită în fața celor de CSM București

CSU Suceava a reluat campionatul Ligii Naționale la handbal masculin cu o înfrângere la limită, …

3 comments

  1. Pana sa ajunga presedinte , Flutur trebuie sa deconteze atitudinea obstructionista avuta in mandatul vechi fata de firmele private care doreau sa faca investitii fara sa bata pe la usa stapanirii . Daca n-o va face , prin scuze publice , greu va vedea visul cu ochii . S-a intamplat la fel si la ultimele alegeri . Diferenta de voturi a fost urmarea acelei atitudini .

  2. Păi cum faci, „Signor Presidente Mariposa” cu trântorii care ba s-au făcut că lucrează, ba te-au trădat? Samba si/ Trabajo no?

  3. Offff, nu ,te rog domnule ,lasa-ne…iar incepi sa cheltui bani cu prostiile matale “culturale” cu oile, cu “promovarea”Bucovinei (care de fapt inseamna tiparirea de carti care se distribuie gratuit ca sa nu se stie numarul…) tot felul de prostii cand de fapt nu avem strazi ,e o mizerie in tot orasul , nu avem teatru, filarmonica,opera nici macar un amarat de cinematograf…si toti va dati de ceasul mortii cu cultura…a sa nu uit si cu lumina de la Ierusalim…va bateti joc de banii nostri si nu faceti nimic durabil si corect pentru comunitate..