Monday , February 6 2023

Gheorghe Flutur i-a mulțumit lui Bogdan Gheorghiu pentru activitatea la conducerea Ministerului Culturii

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a mulțumit deputatului PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu pentru activitatea pe care a avut-o la conducerea Ministerului Culturii – miercuri, 24 noiembrie, el fiind încă ministrul Culturii – și a avut cuvinte de apreciere la adresa lui Bogdan Gheorghiu cu privire la parcursul său în funcția respectivă pe durata celor doi ani.

În opinia președintelui CJ Suceava, în Guvernul României Bogdan Gheorghiu a reprezentat onorabil – „cu cinste”, cum de altfel s-a exprimat liderul liberalilor suceveni -liberalismul și organizația PNL Suceava deopotrivă. Asta cu atât mai mult cu cât a fost o perioadă grea și cu multe provocări.

„Personal, îmi pare rău că prin negocieri nu s-a putut ca Ministerul Culturii să fie la noi, ceea ce ar fi însemnat că Bogdan Gheorghiu ar fi putut continua la Ministerul Culturii”, a spus Gheorghe Flutur, adăugând despre Bogdan Gheorghiu că rămâne un tânăr politician, echilibrat, care a știut să țină aproape personalitățile din acest domeniu.

În opinia lui Gheorghe Flutur, Bogdan Gheorghiu a lucrat foarte bine cu colegii din Guvern și a relaționat foarte bine cu instituțiile administrației publice, a răspuns prezent la toate solicitările, a avut răbdare, diplomație și și-a respectat cuvântul dat. „Portofoliul de ministru al Culturii îi creează lui Bogdan Gheorghiu profilul unui om politic de viitor, iar eu vreau să-i mulțumesc pentru echipă și pentru performanță”, a conchis Gheorghe Flutur. (D.P.)

Vezi si

Ministerul Educației a emis avizul de constituire a Consorțiului DUAL USV

Va fi înființat un campus integrat pentru învățământ dual, pe terenul de 30 ha pe …