Saturday , September 24 2022

Funcția de conducere de la Şcoala Gimnazială nr. 6 Suceava înregistrează cea mai mare concurență în această sesiune a concursului pentru directori școlari

Funcția vacantă de director la Şcoala Gimnazială nr. 6 Suceava a atras 3 candidați, iar funcțiile de director la Şcoala Gimnazială nr. 4 Suceava, director adjunct la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, director adjunct la Centrul școlar de Educație Incluzivă Suceava, director la Şcoala Gimnazială Bivolărie, director la Şcoala Gimnazială ”I. G. Sbiera” Horodnic de Jos și funcția de director la Clubul Sportiv școlar Rădăuți au câte doi candidați fiecare. Susținerea probei de interviu va avea loc la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, în zilele de 26 și 27 septembrie a.c.

Inspectoratul Şcolar Județean Suceava a publicat repartizarea candidaților pentru proba de interviu în cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Potrivit listei, 20 de candidați au exprimat 27 de opțiuni, iar unele posturi înregistrează concurență. Cea mai ”râvnită” este funcția de director la Şcoala Gimnazială nr. 6 Suceava, care are 3 candidați, iar funcțiile de director la Şcoala Gimnazială nr. 4 Suceava, director adjunct la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, director adjunct la Centrul școlar de Educație Incluzivă Suceava, director la Şcoala Gimnazială Bivolărie, director la Şcoala Gimnazială ”I. G. Sbiera” Horodnic de Jos și funcția de director la Clubul Sportiv școlar Rădăuți au câte doi candidați fiecare.

În cazul Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Suceava, un candidat a optat să susțină proba de interviu atât pentru postul de director, cât și pentru cel de director adjunct, pentru cel din urmă având contracandidat.

Cele mai multe opțiuni, 3 la număr, a exprimat un candidat care s-a înscris pentru probele de interviu pentru ocuparea funcțiilor de director de la Şcoala Gimnazială nr. 4 Suceava, Şcoala Gimnazială nr. 6 Suceava și Şcoala Gimnazială ”I. G. Sbiera” Horodnic de Jos. Celălalt candidat care a optat pentru postul de director la Şcoala Gimnazială nr. 4 Suceava s-a înscris și pentru postul de director la Şcoala Gimnazială Bivolărie, iar unul din cei 3 candidați la postul de director al școlii Gimnaziale nr. 6 Suceava concurează și pentru postul de director al Centrului Şcolar de Educație Incluzivă Suceava. Un alt candidat intenționează să susțină interviul atât pentru postul de director de la Şcoala Gimnazială nr. 6 Suceava, cât și pentru cel de director de la Şcoala Gimnazială Măriței. Candidatul la postul de director adjunct al Colegiului Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava a optat și pentru funcția de director al școlii Gimnaziale nr. 4 Suceava.

Susținerea probei de interviu va avea loc la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, în zilele de 26 și 27 septembrie a.c. În această sesiune a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de directori școlari au candidat 38 de cadre didactice, însă au promovat proba scrisă doar 20 candidați. La nivelul județului Suceava sunt vacante 45 de posturi de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar, și anume 32 de director și 13 de director adjunct. Opțiunile candidaților vizează ocuparea a 19 posturi dintre cele vacante la nivel de județ.  (Oana NUȚU)

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …

Leave a Reply

Your email address will not be published.