Monday , July 22 2024

Echipaj de politie in urmarirea unui sofer beat

Mar]i, `n jurul orei 15.00, un echipaj al Poli]iei municipiului Vatra Dornei, s-a angajat intr-o urmarire a unui autoturism al carui [ofer a ignorat semnalul regulamentar al unui echipaj din cadrul Postului de Poliţie Şaru Dornei care se afla în serviciu de  control a traficului pe raza municipiului.
Echipajul de poliţie din Vatra Dornei s-a deplasat `nspre comuna Şaru Dornei, iar în apropiere de intersecţia Gura Negri, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a încercat blocarea autoturismului în cauză, însă şoferul a ignorat semnalele de oprire şi a continuat deplasarea pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei. Plecând în urmărirea autoturismului pe strada Republicii s-a reuşit blocarea şi oprirea autoturismului.
Gheorghe B. a fost identificat la volanul autoturismului, care a avut un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul etilotest.  Autoturismul a fost imobilizat şi sigilat în curtea Poliţiei municipiului Vatra  Dornei iar [oferului i s-a întocmit dosar penal. (Cezar P|UN)

Vezi si

Incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie din Bogdănești

Luni dimineață, un incendiu a izbucnit  la o gospodărie în comuna Bogdănești. Evenimentul a fost …