Monday , August 8 2022

DSP angajează asistenți medicali pentru triajul din Vama Siret

Concursul va avea loc pe data 22 iulie. Se caută și doi șefi de departamente

DSP, Suceava Obiectiv

Direcția de Sănătate Publică va organiza luna aceasta concursuri pentru ocuparea a două posturi vacante de asistenți medicali, cât și pentru două posturi de șefi de compartimente, ambele concursuri fiind programate pentru data de 22 iulie. ”Este nevoie de asistenți medicali specialitatea medicină generală/igienă și sănătate publică, pe durată determinată, cu normă întreagă, pe perioada absenței titularilor posturilor la Compartiment de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile, pentru asigurarea triajului epidemiologic în Punctul de frontieră Siret”, au transmis reprezentanții DSP.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe data de 11 iulie 2022, ora 16, la sediul Direcției de Sănătate Publică.

De asemenea, sunt vacante și două posturi de șefi de compartimente la Evaluare Epidemiologică și Control Boli Transmisibile și la cel de Evalare a factorilor de risc din mediul de viață și muncă. La acest concurs se pot înscrie medici specialiști cu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea epidemiologie și igienă. Vechimea în specialitate decurge de la data confirmării și încadrării ca specialist.

Dosarul de concurs va cuprinde cererea în care se menționează postul pentru care dorește să concureze, copia de pe diploma de medic și adeverință/certificat de confirmare în gradul profesional,  copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs, dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-au fost aplicate una sancțiuni, cazierul judiciar, certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează, chitanța de plată a taxei de concurs este de 150 lei și se achită la casieria instituției și copia actului de identitate în termen de valabilitate. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Doliu în comunitatea românească din Ucraina. A murit scriitorul Vasile Tărâțeanu

Academicianul Vasile Tărâțeanu, poet și jurnalist, a încetat din viață luni, 8 august 2022. El …