Friday , September 30 2022

Doi şoferi surprinşi circulând cu peste 135 km/h în localitate

masina-politie

~n urma unei acţiuni desfăşurate de Serviciul Rutier Suceava, poliţiştii au aplicat 607 acţiuni în valoare totală de peste un miliard şi jumătate de lei vechi u doi şoferi au fost depistaţi, în timp ce rulau pe şoselele din judeţ cu viteza de 135, respectiv 138 km/h

~n perioada 5 – 7 aprilie 2013, Serviciul Rutier Suceava împreună cu birourile şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, ce au vizat depistarea şoferilor care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, dar şi pentru combaterea conducerii autoturismelor pe drumurile publice cu viteză prea mare, în scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic. Astfel, agenţii au aplicat 607 sancţiuni în valoare totală de 150.910 de lei, au reţinut 25 permise de conducere, dintre care cinci pentru consum de alcool şi zece pentru încălcarea regimului de viteză, de asemenea fiind reţinute şi 13 certificate de înmatriculare.
Radu Vişină, de 30 de ani, din municipiul Vatra Dornei, conducea maşina Volkswagen pe strada Oborului din municipiul său de domiciliu având o alcoolemei de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ioan Pridescu, de 23 de ani, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Passat pe DJ 176, pe raza comunei Vatra Moldoviţei, având 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi s-au ales cu dosare penale. Leonard Fîrţescu, de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, a fost depsitat pe DN 2, în interiorul localităţii Oniceni, cu viteza de 135 km/h, cu 75 de km/h mai multe decât limita legală. Ionuţ Lehacă, de 29 de ani, din oraşul Gura Humorului a fost surprins la volanul unui autoturism Ford înmatriculat în Bulgaria, pe DN 2, în interiorul localităţii Roşiori, rulând cu 138 km/h. De asemenea acesta vorbea la telefonul mobil în timp ce conducea şi nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege. Cei doi vitezomani a fost amendaţi şi le-au fost reţinute carnetele de conducere. (C.Z.)

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …