Wednesday , February 8 2023

Doi șoferi grăbiți au ajuns cu mașinile în stâlp

O tânără de 20 de ani și un șofer de 19 ani, din cauza vitezei excesive, au pierdut controlul asupra mașinilor pe care le conduceau și s-au izbit cu ele în stâlpii de pe marginea drumului 2 accident

La data de 29 iunie 2018, la ora 08.05, Maria Bradu, de 20 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul Mazda pe DN17, dinspre Ilișești spre Suceava, pe raza localității Scheia, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra autovehiculului, a derapat și a intrat în coliziune cu soclul de beton al unui stâlp de susținere al unui indicator de semnalizare rutieră. In urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tinerei, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava cu o ambulanță, iar în urma investigațiilor făcute de medici i s-a stabilit diagnosticul de „TCF fără PC, traumatism coloană cervicală”. Soferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Tot la data de 29 iunie a.c., la ora 10:35, Petrică Muscă, de 19 ani, din comuna Mălini, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe DJ 209 A, pe raza localității Pâraie, din direcția Mălini către Slatina, nu a redus suficient viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un stâlp de beton. În urma accidentului a rezultat rănirea lui Ion Mîndrilă, de 19 ani, din comuna Mălini, pasager în mașină, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava. De asemenea, a fost accidentat ușor și Petru Moroșanu, de 18 ani, din aceeași localitate, de asemenea pasager în autovehicul. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …