Wednesday , February 1 2023

Cumplitul accident de la Cornu Luncii, produs după ce femeia care a murit a intrat inexplicabil cu mașina pe contrasens

Primele concluzii ale polițiștilor  în cazul accidentul de joi seara, în care au fost implicate trei mașini și în urma urma căruia a murit o femeie și o alta a fost grav rănită, arată că acesta s-a produs după ce femeia care conducea autoturismul Audi a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Astfel, în 24 martie, în jurul orei 17:20, B. Elena de 43 ani, din Botoșana,  în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe DN 2E, pe raza comunei Rădășeni, în afara localității, din direcția Gura-Humorului către Spătărești, pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autocamion  marca Volvo, care tracta semiremorca marca Schmitz, condus de I. Petru, din Fîntîna Mare și a ieșit în decor în afara părții carosabile în partea dreapta privind sensul de deplasare al autoturismului. În acel moment,   o autoutilitară marca VW, care tracta remorca și care era condusă de M. Lilian, din Moldova, care se deplasa în spatele autoturismului,  a intrat în coliziune în partea laterală dreapta a autocamionului și s-a oprit oblic, parțial pe acostament și carosabil.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul conducătoarei auto B. Elena, vătămarea corporală a numitei  H. Luiza, de 21 ani, care se afla ca pasageră pe scaunul din dreapta față în autoturismului Audi și care a fost transportată la cu o ambulanță Spitalul Județean Suceava.

Din primele verificări, vinovată de producerea accidentului se face B. Elena, care a pătruns pe sensul opus de circulație.

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …