Friday , December 2 2022

Crin Antonescu a luat lumina de la Manastirea Voronet. A ajuns in Bucovina cu un elicopter privat

antonescu

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, se află la Voroneţ, unde a asistat la slujba din noaptea de Înviere.
Crin Antonescu a ajuns la Voroneţ sâmbătă după-amiază, cu un elicopter al unei firme private, el cazându-se la o pensiune din localitate, afirmă surse locale, citate de Mediafax.
Presedintele Senatului  a intrat în mănăstire pe o poartă secretă. El a participat la slujba de Inviere alături de câţiva jurnalişti de la Antena 3, post din trustul lui Dan Voiculescu. Şi aceştia au intrat tot pe poarta din spate, relateaza rtv.net.
Liderul PNL ramane la Voronet si in prima zi de Paste si ar urma să plece din localitate duminică seara.
Politicienii au fost marii absenţi ai slujbelor de Înviere. Victor Ponta petrece sărbătorile pe litoral, împreună cu familia, dar nu a ieşit în public. Premierul a postat însă o poză pe un site de socializare în care este alături de soţie şi de cei doi copii. Anterior, Ponta scria tot pe o reţea de socializare că darurile pe care românii le primesc cu ocazia Paştelui sunt smerenia, puritatea şi înţelegerea.
De asemenea, Traian Băsescu a postat pe site-ul Preşedinţiei un mesaj de sărbători. Şeful statului spune că în această perioadă românii trebuie să reflecteze mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante şi le cere să fie alături de cei dragi.
“Este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi și să ne gândim, totodată, la cei care au nevoie de speranță, de înțelegerea și solidaritatea noastră”, a spus Băsescu.

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …