Tuesday , September 27 2022

Contrabandist de tigari prins cu focuri de arma la frontiera româno-ucraineana

Poli]i[tii de frontier\ suceveni au tras cinci focuri de avertisment, ieri diminea]\, pentru prinderea unui grup de contrabandi[ti care se aflau în apropierea frontierei cu Ucraina [i transportau colete cu ]ig\ri
Potrivit Inspectoratului Jude]ean al Poli]iei de Frontier\ (IJPF) Suceava, poli]i[tii din cadrul Sectorului Poli]iei de Frontier\ Vicov au observat, mar]i diminea]\, în apropierea frontierei, un grup format din mai multe persoane care se deplasa dinspre Ucraina spre România, transportând mai multe colete voluminoase.
Poli]i[tii au somat verbal persoanele respective care îns\ au ignorat avertismentul [i au încercat s\ fug\ profitând de întuneric [i terenul accidentat.
Astfel, poli]i[tii de frontier\ au fost nevoi]i s\ foloseasc\ armamentul din dotare, fiind trase cinci focuri de arm\ în plan vertical, reu[indu-se prinderea unui tân\r de 19 ani, din Vicovu de Sus.
În zona unde a fost prins tân\rul, poli]i[tii de frontier\ au descoperit nou\ colete ce con]ineau peste 15.000 de pachete cu ]ig\ri “Viceroy” , de provenien]\ ucrainean\ în valoare de aproximativ 70.000 de lei.
Tân\rul este cercetat pentru contraband\ în form\ agravant\, iar poli]i[tii de frontier\ continu\ ancheta în vederea depist\rii tuturor persoanelor implicate.
Totodat\ au fost informate [i autorit\]ile de frontier\ ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului.

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …