Wednesday , October 4 2023

Comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ revine de luni la conducerea IPJ Suceava

Cel care l-a înlocuit în funcţie, comisarul şef Marcian Colman, a fost chemat la Bucureşti, unde conducerea IGPR va stabili ce funcţie va ocupa în viitor u şi Todiruţ şi Colman se bucură că se întorc acasă

Prefectul Judeţului Suceava, Florin Sinescu a confirmat ieri că în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţean (IPJ) Suceava va reveni începând de luni comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ. El a deţinut această funcţie până la sfârşitul lunii mai a anului 2012, fiind ulterior detaşat la Călăraşi, pe o funcţie similară pentru şase luni. După epuizarea acestui termen, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a dispus prelungirea detaşării cu încă trei luni a poliţistului sucevean în fruntea IPJ Călăraşi, perioadă care s-a epuizat la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an. Cât a activat în judeţul Călăraşi, Ioan Nicuşor Todiruţ a fost evidenţiat ca un comandant de poliţie ce a reuşit să îşi impună stilul de lucru la Călăraşi, fiind lăudat pentru numărul de hoţi prinşi pe parcursul detaşării.
Comisarul şef Marcian Colman, care a deţinut funcţia de inspector şef al IPJ Suceava a fost chemat la IGPR, unde va afla ce funcţie i se va încredinţa în perioada următoare.
Comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, care va reveni de la începutul săptămânii viitoare în funcţia deţinută anterior a declarat că se va întoarce la Suceava “pentru a-şi face datoria în continuare, pe linia scăderii infracţionalităţii. Vreau ca cetăţenii să se simtă protejaţi, fiindcă noi lucrăm pentru siguranţa vecinilor noştri, a copiilor noştri, a tuturor, de serviciile poliţiştilor beneficiind toată lumea. Iar dacă serviciul Poliţiei este de calitate, societatea este în siguranţă”, a declarat comisarul şef Todiruţ care mai spus că la Călăraţi a fost apreciat pentru activitatea desfăşurată.
Comisarul şef Marcian Colman, care a asigurat conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava de la sfârşitul lunii mai 2012 până în prezent, a declarat că a fost chemat la vechiul loc de muncă, la Direcţia Poliţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR. “Familia, copiii, sunt la Bucureşti, mă întorc liniştit acasă, dar nu fără să regret perioada petrecută la Suceava. Profesional a fost un real câştig această perioadă, mulţumesc tuturor colegilor şi presei sucevene care mi-a fost alături, pentru buna colaborare. Am învăţat multe în acest interval, lucruri pe care de la IGPR nu le vedeam”, a declarat comisarul şef Marcian Colman. (Neculai RO{CA)

Vezi si

Proiectele Sucevei, discutate de primarul Lungu la ministerele Dezvoltării, Finanțelor, Energiei și la CNI

Miercuri, 4 octombrie, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a avut la București mai multe întâlniri …