Friday , December 1 2023

Comandantul Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Omul anului 2021 în Forțele Terestre

Nu doar elevii Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc contribuie la palmaresul de premii și performanțe din acest an școlar, ci și conducerea unității de învățământ. Comandantul colegiului, colonel dr. Romeo Aurelian Popovici, a obținut locul I, la secțiunea Învățământ, știință și artă militară, la concursul ”OMUL ANULUI 2021” în Forțele Terestre.

”Reușita vine ca o recunoaștere a misiunii asumate, în care se îmbină fericit prestația militarului cu exigența profesorului și spiritul deschis al omului. Implicat în viața colegiului din anul 2018, se poate spune că domnul comandant s-a identificat cu instituția, imaginea acesteia fiind o preocupare constantă. De-a lungul timpului, a dovedit spirit de colegialitate și a imprimat tuturor dorința de performanță prin atitudinea pozitivă și prin rigoare. Fără îndoială, a avut o contribuție foarte importantă la reușitele colegiului, susținând permanent dorința pentru învățătură și fiind un model pentru elevi și cadre. Arta de a conduce o astfel de instituție cum este colegiul militar presupune profesionalism, efort permanent și dăruire, atribute care, de altfel, îl caracterizează pe cel desemnat câștigătorul concursului <Omul anului 2021>”, au transmis reprezentanții colegiului militar câmpulungean.

Concursul ”Omul Anului” a fost inaugurat în Armata României în anul 2010 și urmărește recompensarea valorii profesionale a personalului militar și civil.

În acest context, marți, 17 mai, la sediul Statului Major al Forțelor Terestre, în prezența generalului-maior Iulian Berdilă, s-a desfășurat festivitatea de premiere a personalului militar și civil din cadrul structurilor Forțelor Terestre Române, care, în anul 2021, au contribuit la realizarea unei imagini pozitive a instituției militare la nivel național și internațional. (O. NUȚU)

Vezi si

107 milioane de euro vor putea fi accesate de Primăria Suceava în anii următori pentru mai multe proiecte

Conform primarului Ion Lungu,  proiectele pe care Primăria Suceava vrea să le propună Agenției de …