Saturday , December 10 2022

Carambol între patru maşini produs de un şofer beat, pe Calea Unirii

4 [800x600]


Ieri, în jurul orei 12.50, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, în dreptul complexului Unirea, Dumitru Ciornei, de 46 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul Renault Megane, nu a păstrat dinstanţa faţă de maşina din faţa sa, intrând în coliziune cu autovehiculul Renault Laguna, condus de Petru Sutac, de 34 de ani, din Suceava, care la rândul său a lovit din spate autoturismul Daewoo Matiz condus de Alexandru Aniţului, de 23 de ani, din Suceava, pe care l-a proiectat în autoutilitara Peugeot Boxer, la volanul căreia se afla Sorin Sava, de 45 de ani, din Cacica. In urma acestui carambol, şoferul Petru Sutac şi pasagera Elena Beligan, de 19 ani, din maşina sa, s-au ales cu leziuni minore, ei fiind transportaţi cu ambulanţa la spital, medicii stabilind că au nevoie de câte cinci zile de îngrijiri medicale.
Vinovat de producerea accidentului este Dumitru Ciornei, care avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalţi trei conducători auto au fost puşi şi ei să sufle în etilotest, rezultatele fiind negative, după care tuturor celor patru participanţi la trafic implicaţi în incident le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Din cauza acestui accident rutier circulaţia a fost îngerunată mai bine de o oră pe strada Calea Unirii pe sensul de mers dinspre Burdujeni spre centrul municipiului Suceava. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …