Sunday , December 4 2022

Cinci contrabandisti retinuti la frontiera rom=no-ucraineana

Poli]i[tii de frontier\ din cadrul SPF R\d\u]i au depistat [i re]inut cinci b\rba]i care au `ncercat s\ introduc\ ilegal `n Rom=nia aproximativ 8.000 pachete cu ]ig\ri `n valoare de 70.000 lei.
~n data de 28 februarie, la nivelul Sectorului Poli]iei de Frontier\ (SPF) R\d\u]i s-a declan[at o ac]iune specific\ pe linia combaterii contrabandei cu ]ig\ri `n zona de responsabilitate. „Lucr\torii no[tri au observat, `n apropierea liniei de frontier\ un grup de persoane care transporta spre interior mai multe colete voluminoase ce con]ineau ]ig\ri de contraband\”, a declarat comisarul Ilie Poroch – Seri]an, ofi]er de rela]ii publice al Serviciului Teritorial al Poli]iei de Frontier\ Suceava.
Potrivit acestuia, poli]i[tii de frontier\ au procedat la somarea [i, pentru c\ soma]iile nu au fost respectate, s-a trecut la urm\rirea contrabandi[tilor, reu[indu-se re]inerea a cinci b\rba]i identifica]i ca fiind: Ioan B., `n v=rst\ de 20 ani, Ionel C., de 20 de ani, Vasile C., de 22 de ani, Adrian C., de 21 de ani [i Gheorghi]\ C., de 20 de ani, domicilia]i `n ora[ul Vicovu de Sus. De asemenea, au fost anun]ate [i autorit\]ile de frontier\ ucrainene pentru efectuarea cercet\rii `n comun a evenimentului.
~n urma inventarierii coletelor cu ]ig\ri a rezultat cantitatea de 7.998 de pachete cu ]ig\ri de provenien]\ Republica Moldova, `n valoare de 70.000 de lei, care au fost ridicate `n vederea confisc\rii. Persoanele `n cauz\ sunt cercetate de c\tre poli]i[tii de frontier\ pentru s\v=r[irea infrac]iunilor de trecere ilegal\ a frontierei de stat [i contraband\ `n form\ agravant\.

Vezi si

O femeie de 33 de ani, ajunsă în stare gravă l-a spital, le-a spus medicilor că s-a înjunghiat din greșeală în burtă în timp ce se certa cu soțul

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava a ajuns, sâmbătă după-amiază, …