Cinci contacți ai ÎPS Pimen, un preot si patru angajati de la Arhiepiscopie, au fost diagnosticati cu coronavirus

reportersite
24 aprilie 2020, 13:07

Cinci dintre persoanele care au luat contact cu Arhiepiscopul Sucevei IPS Pimen au fost diagnosticate cu coronavirus.

DSP a indentificat 60 de oameni care au luat contact cu IPS Pimen, iar pentru 37 din ei au venit deja testele de COVID-19. Cinci au ieșit pozitiv. Este vorba despre patru angajați ai Arhiepiscopiei și de un preot, anunta Antena 3.

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus luni seara, dupa cum a anuntat Grupul de Comunicare Strategică. Arhiepiscopul a fost internat initial la Spitalul Judetean, apoi dus cu un elicopter MAI cu echipaj SMURD la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti. Ultima informatie despre starea sa de sanatate, venita de la „Matei Bals” si de la purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei, este ca se simte bine, dar e inca vulnerabil, data fiind varsta.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Minu 24/04/2020 la ora 21:37 -

    degeaba au plimbat racla Paraschevei , degeaba au dat cu aghiazma ,degeaba au citit Liturghia la indemnul oierului national. Corona e tare , sa ascultam indicatile ce le primim.de la medici, nu de la unul ca Pimen ce a fost un turnator la securitate sub numele de Petru si Sidorovici