Sunday , December 4 2022

Braconier împuşcat mortal de un coleg de vânătoare speriat de apariţia pădurarului

Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost împuşcat în gât de către un partener de vânătoare, care încerca să ascundă o armă de pădurarul care şi-a făcut apariţia în zona în care se aflau eiarma-vanatoare

Un eveniment nefericit a avut loc ieri după amiază, în jurul orei 12.00, pe raza comunei Ulma. Trei tineri din localitate s-au deplasat în pădurea de la marginea localităţii la braconaj. Nicolae Torac, de 18 ani, Costel Popiuc şi Vasile Char, de 24 de ani, toţi trei din satul Măgura, comuna Ulma, s-au dus la braconaj în pădurea din localitatea de domiciliu. Aceştia au mers cu un autoturism de teren cu volan pe partea dreaptă şi o puşcă de vânătoare cu lunetă.

Pe la ora 12.00, în timp ce încă erau în maşină, cei trei au dat nas în nas cu pădurarul, chiar în momentul în care se pregăteau să intre în pădure. Aceştia s-au speriat, iar Torac a încercat să-i dea puşca lui Char să o ascundă sub bancheta din spate a autoturismului. Tânărul de 18 ani i-a dat-o cu ţeava spre capul său, iar în momentul în care a fost apucată de către Vasile Char, arma s-a descărcat în circumstanţe necunoscute încă şi l-a lovit în gât pe Nicolae Torac.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă. Medicii au încercat să-l resusciteze pe tânărul împuşcat, însă fără succes. Ei au fost nevoiţi să constate decesul său.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care Nicolae Torac a decedat. (D.Z.)

 

Vezi si

O femeie de 33 de ani, ajunsă în stare gravă la spital, le-a spus medicilor că s-a înjunghiat din greșeală în burtă în timp ce se certa cu soțul

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava a ajuns, sâmbătă după-amiază, …