Friday , May 7 2021

Beat de nu știa ce-i cu el, un “englez” din Vicovu de Jos a lovit o mașină și s-a răsturnat cu Mercedesul în curtea unui om din Bilca

Sâmbătă, 1 mai, la ora 14.50, B. Ionuț de 30 ani, din comuna Vicovu de Jos,  a condus autoturismul marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Marea Britanie, pe raza comunei Bilca pe DJ 178C, pe direcția Bilca- Vicovu de Sus. La un moment, pe o șosea perfect dreaptă, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers părăsind partea carosabilă, după care a lovit un autoturism marca VW Passat, aflat în staționare pe acostament și s-a răsturnat în curtea unui imobil.

În autoturismul marca Mercedes-Benz se afla ca pasager pe locul din stânga față numitul A. Călin, de 32 ani, din Vicovu de Sus, care a suferit leziuni corporale, fiind diagnosticat cu: ”contuzie lombară și toracică”.

Imediat după producerea evenimentului, șoferul B. Ionuț a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat ulterior.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

FOTO: Facebook/Atentie Politia!

Martorii oculari au povestit că în mașina respectivului “stranier” erau multe sticle cu băuturi, individul tocmai întorcându-se de la un magazin unde-și  făcuse o serioasă aprovizionare cu alcool

Pe lângă mașina distrusă, “englezul” s-a ales și cu dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de: „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

Vezi si

Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii

Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *