Thursday , March 23 2023

Bărbați prinși băuți la volan de Ziua Femeii

Miercuri după-amiază, la orele 16.05, oilițiștii au oprit pe raza comunei Păltinoasa un autoturism marca Citroen, care circula pe DC 28 către Capu Codrului, la volanul căruia se afla R.D., de 44 ani din Păltinoasa. Deoarece conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice, acesta a fost testat cu cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe 8 martie, la ora 23:48,  pe strada Putnei din  Rădăuți, polițiștii au observat un autoturism l marca Lancia care se deplasa din direcția str. 1 Mai către str. Putnei, având un comportament neadecvat în trafic. Mașina a fost oprită, la volan fiind H.A., de 38 de ani, din Rădăuți.  Întrucat bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilometru care a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 01:58, pe Bdul 1 Mai din municipiul Suceava, în imediata vecinătate a intersecției cu str. Universității, polițiștii au oprit pentru control un autoturism marca Volvo S60. La volan se afla P.M., din Suceava, care, fiind testat cu aparatul etilometru, avea o alcoolemie de 0,93mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei trei șoferi s-au ales cu dosare penale pentru  săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub inflența alcoolului sau altor substanțe.

Vezi si

Botoșănean prins în trafic la Siret cu 700 de pachete cu țigări ascunse în rezervorul mașinii

În data de 21 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră …