Saturday , April 13 2024

Bărbat lovit mortal de o mașină pe o trecere de pietoni din Burdujeni, sub ochii soției sale, fosta directoare de la Școala 11

Luni dimineață, în jurul orelor 0625, P. Cătălin, de 29 ani, din Salcea, a condus un autoturism marca Audi A4 pe Calea Burdujeni, direcția Suceava-Salcea, iar în perimetrul trecerii pentru pietoni din proximitatea intersecției cu strada  Păcii l-a surprins și accidentat pe Pintilie Constantin, de 66 ani, din municipiul Suceava, care avea calitatea de pieton și care era angajat în traversarea părții carosabile de la dreapta la stânga având în vedere direcția de deplasare a autoturismului.

Foto: Facebook/ Info Trafic Suceava

În urma accidentului, Constantin Pintilie a suferit leziuni traumatice și ulterior a fost preluat de un echipaj medical de urgență SAJ C2 și transportat la U.P.U. – Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde la ora 08.00 a fost declarat decesul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Victima accidentului, Constantin Pintilie, este soțului profesoarei Rodica Pintilie, fosta directoare a Școlii Gimnaziale nr. 11 ”Miron Costin” din Suceava. Cei doi locuiesc într-un bloc chiar de lângă trecerea de pietoni unde s-a petrecut tragedia. Luni dimineață, soții Pintilie mergeau împreună la cumpărături, iar în momentul în care au traversat strada din fața casei o mașină l-a lovit mortal pe Constantin Pintilie sub ochii soției sale. (O.N.)

Vezi si

Ioan Stan, reales președinte al PSD Suceava. Ciolacu: Nea Stane, rupe-i!

Vineri, la Conferința Județeană de alegeri PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a fost reales, în …