Sunday , February 5 2023

Bărbat din Vicovu de Sus, băgat în arest după ce a fost prins fără permis la volanul unei mașini cu numere false

Vineri, 10 decembrie, în jurul orei 10, un echipaj  din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control al traficului rutier împreună cu lucrătorii R.A.R Suceava pe strada Calea Cernăuți, pe raza orașului Vicovu de Sus, a oprit pentru control un autoturism care circula pe direcția Vicovu de Jos către Straja.

La volanul se afla un bărbat de 30 ani din oraș Vicovu de Sus, căruia  a declarat  că nu posedă niciun document asupra sa, pentru că le-ar fi uitat acasă.

Verificând în baza de date, polițiștii au constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat, numerele de înmatriculare aparținând unui alt autoturism.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus pentru verificări.

Față de bărbatul de 30 de ani s-a dispus reținerea pentru 24 ore și ulterior măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile începând cu data de 11.12.2021 până la 08.02.2022.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , ”conducerea unui vehicul neînmatriculat  având numere false de înmatriculare” ce urmează a fi soluționat procedural.

Vezi si

Ministrul Sănătății le reamintește medicilor: Solicitarea de bunuri materiale sau bani pentru un act medical, intolerabilă, constituie faptă penală 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, sâmbătă, că este “absolut inacceptabil” ca medicii să ceară …