Sunday , August 14 2022

Bărbat din Siret, arestat după ce a vândut către doi indivizi din Iași 160 de grame de cocaină

În zilele de 27 și 28 iunie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Iași – au efectuat un număr de 9 percheziții domiciliare într-o cauză vizând comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

DIICOT a anunțat, joi, că două persoane au achiziționat de la un bărbat din Siret o cantitate de aproximativ 160 grame de cocaină, în vederea comercializării către consumatorii din municipiul Iași.
Pe 27 iunie, cele două persoane au fost prinse în flagrant de către polițiști din cadrul Serviciul Poliției Rutiere Iași, în timp ce transportau spre municipiul Iași drogurile de mare risc.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 166 grame rezină de canabis, trei dispozitive de mărunțire a drogurilor și un cântar.

Procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore față de cei 3 inculpați.
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus luarea măsurii arestării preventive a celor trei inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor din cadrul B.C.C.O. Suceava și I.P.J. Iași – Serviciul Poliției Rutiere.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Biroul Tehnic din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. (O.S.)

Vezi si

O fetiță de 9 ani a ajuns la spital, după ce o mașină s-a răsturnat la Dorna Arini

Vineri seara, în jurul orei 19.30, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile pe  …