Saturday , October 1 2022

Bărbat din Pojorâta, pus de polițiști să reîncarce într-o dubă lemnul fără acte pe care tocmai îl descărcase în propria curte

Vineri, 9 septembrie, polițiștii au observat pe DN 17, pe  raza comunei Pojorâta, o autoutilitară din care se descărca descărca material lemnos.

Verificând în aplicația SUMAL 2.0, s-a  constatat că pentru numărul de înmatriculare al autoutilitarei a fost emis un aviz în data de 09.09.2022, dar transportul a fost închis cu aproximativ 50 minute anterior interogării, iar materialul lemnos care se descărca nu avea documente de proveniență. Polițiștii au oprit în trafic autoutilitara, care între timp terminase de descărcat, iar conducătorul auto a declarat că materialul lemnos descărcat îi aparține și că nu are documente de proveniență.

Omul a fost pus să reîncarce în autoutilitară lemnul descărcat în curtea unei case din  Pojorâta și mașina a fost dusă  la sediul Atelierului de Producție Sadova, unde a fost inventariată încărcătura, fiind vorba de 6, 13 m.c. lemn rotund rășinoase foc.

Șoferul  autoutilitarei, un bărbat de 36 ani, a fost amendat,  iar lemnul, în valoare de 747,86 lei, a fost confiscat.

 

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …