Friday , December 9 2022

Asociația Transportatorilor de Mărfuri – ATM Bucovina și-a stabilit conducerea și prioritățile

Adunarea Generală a Membrilor Asociației Transportatorilor de Mărfuri – ATM Bucovina și-a ales conducerea: Alin Crețu având funcția de președinte precum și patru vicepreședinți. Aceștia din urmă sunt: Mihai Ilițoi, Beniamin Lucescu, Sergiu Lucan și Petrică Vasiliu.

Potrivit unui comunicat de presă, un aspect important l-a constituit și dezbaterea și aprobarea cooptării de noi membri în cadrul asociației atât în încercarea de conștientizare a celor ce activează în domeniul transporturilor a problemelor, provocărilor și amenințărilor cu care se confruntă, precum și de implicare activă a acestora în acest for asociativ și reprezentativ. „Noua echipă de conducere a Asociației Transportatorilor de Mărfuri – ATM Bucovina își exprimă convingerea că aceasta va rămâne în continuare principala organizație reprezentativă a transportatorilor la nivel județean și un partener atât de dialog cât și de reprezentare în relația cu autoritățile locale și centrale, cu partenerii de afaceri, membrii, precum și beneficiarii acestui important domeniu de activitate”, se arată în comunicatul ATM Bucovina.

De asemenea, structura respectivă a aprobat raportul de activitate al Asociației Transportatorilor de Mărfuri – ATM Bucovina, raportul financiar, bilanţul, execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli şi descărcarea de gestiune a organelor de conducere și-a stabilit principalele obiective. Între altele, s-a evidențiat faptul că ramura transporturilor reprezintă atât la nivel național cât și județean o componentă foarte importantă atât ca angajator, dar și contributor la bugetul statului, iar activitatea este în continuare afectată de provocări atât la nivel național cât și comunitar. Printre acestea, problemele principale vizează activitatea de control fiscal privind verificarea și reinterpretarea din punct de vedere fiscal a diurnelor acordate șoferilor ca venituri salariale, creșterea explozivă a prețurilor la combustibil, pieselor și accesoriilor, a blocajelor generate de criza semiconductorilor, a asigurărilor RCA, a problemelor întâmpinate la serviciul de înmatriculări și permise, a implicațiilor Pactului de Mobilitate ce vizează reîntoarcerea în țară la 4 săptămâni a camioanelor din cursele externe, șamd. (D.P.)

Vezi si

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum …