Sunday , November 27 2022

Actorul Vladimir Găitan s-a întâlnit cu elevii Colegiului Național “Petru Rareș“, unitate de învățământ pe care a absolvit-o

O întâlnire extraordinar de emoționantă a avut loc miercuri seara, în aula Colegiului Național “Petru Rareș“, între actorul Vladimir Găitan, absol­vent al acestei unități de învățământ și foști colegi de școală. La întâlnire au participat și elevii Clubului Video Art, care au pregătit un colaj de secvențe, în care apare marele actor. Acesta a depănat amintiri cu foștii camarazi și le-a dat sfaturi de viață, actualilor elevi.

image description

Ieri, asociația “Fălticeni Cultural” a lansat în municipiul Fălticeni primul cinematograf gratuit din România, care va purta numele actorului Vladimir Găitan. Cu acest prilej, în Sala „Draga Olteanu Matei” din Fălticeni au fost prezentate trei filme ale regizorului Sergiu Nicolaescu, și anume „Supraviețuitorul”,  „Poker”,  „Ultima noapte de dragoste” . Deschiderea oficială s-a făcut în prezența actorului Vladimir Găitan.

În cursul zilei de astăzi, actorul este invitatul elevilor de la Colegiul Național “Ştefan cel Mare” din Suceava. (Cristina RUŞTI)

 

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …