7 noi cazuri de COVID în unitățile școlare sucevene

reportersite
24 februarie 2021, 2:41

Informarea transmisă de Inspectorarul Şcolar Județean (IŞJ) Suceava în cursul zilei de marți, 23 februarie, arată că alți 5 angajați din sistemul de învățământ și 2 elevi au fost confirmați cu COVID. Este vorba despre un elev de clasă primară de la Şcoala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava și un altul de la Şcoala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Şcolii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei.

În ceea ce privește angajații din sistemul de învățământ care au primit rezultate pozitive în urma testării pentru COVID, doi sunt profesori de gimnaziu, la școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, respectiv la Şcoala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Grănicești, una este educatoare de la GPP ”Prichindel” Suceava, una învățătoare la Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni și al cincilea caz este al unui angajat din categoria personal didactic auxiliar și este angajat la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

Conform IŞJ Suceava, a fost sistată activitatea didactică cu prezență fizică în cazul a cinci formațiuni de studiu, dintre care 3 clase de învățământ primar – de la Şcoala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Şcoala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu, Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni – și două grupe de grădiniță, de la GPP ”Prichindel” Suceava. (O. N.)

Spune-ti parerea!