Saturday , January 28 2023

343 de suceveni s-au vaccinat duminică cu prima doză de vaccin anti-Covid 

Apelul DSP: ”Vă rugăm, mergeți la vaccinare și respectați măsurile de protecție”

 Îngrijorați că numărul vaccinărilor zilnice este destul de mic, reprezentanții DSP Suceava continuă să transmită apeluri către populație, în speranța că cei indeciși își vor schimba opțiunile și se vor vaccina. ”Vă rugăm, mergeți la vaccinare și respectați măsurile de protecție”, a transmis Gabriela Băncilă, purtătoare de cuvânt în cadrul DSP Suceava.

În cursul zilei de duminică, aproape 1.500 de persoane s-au vaccinat împotriva Covid 19. Mai exact, 1.474 de persoane au trecut pe la centrele de vaccinare, dintre care 343 au primit prima doză de vaccin, 889 doza a doua și 242, doza a treia.

La centrul din incinta Parcului ZOO Rădăuți s-au vaccinat 126 de persoane, la centrul comunitar de vaccinare din Vatra Dornei s-au vaccinat tot 126 de persoane, iar la Spitalul din Gura Humorului s-au prezentat 74 de persoane pentru vaccinare. Centrul de vaccinare de la  Fălticeni a avut 128 de persoane care s-au prezentat pentru imunizare, iar la centrul de vaccinare de la Iulius Mall s-au vaccinat 574 de persoane. La Siret s-au făcut 39 de vaccinuri și 131 la centrul de la Universitatea Suceava. La centrul de vaccinare de la Sala de sport a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” s-au vaccinat 177 persoane. 17 persoane au decis să se vaccineze în Aeroportul Salcea, iar alte 63 de vaccinări s-au făcut la Căminul Cultural din satul Sf. Ilie. La centrul de vaccinare de la Dolhasca s-au vaccinat șase persoane.

Până acum, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva  SarsCov-2 un număr de 148.103 persoane, din care 96.182 persoane au primit doza a II-a, iar 22.092 persoane din județ au primit și doza a treia. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Amenzi de 10.000 de lei, aplicate unui tânăr de 20 de ani din Mălini prins că transporta ilegal cherestea de 1.100 lei

Vineri dimineață, la Vadu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control  o autoutilitară ce transporta material …