197 de pacienti COVID se mai afla internati la Spitalul Judetean si la Spitalul Radauti

reportersite
1/06/20 ora:3:56pm

coronavirus spital bolnav În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați luni, 1 iunie, 403 pacienți, dintre care 168 de pacienți Covid-19, un număr de 15 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 29 de pacienți Covid-19 și 23 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore, la nivelul judetului Suceava au fost internate 33 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 39 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

Pe 1 iunie, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4422 de persoane,
  • în carantină instituționalizată 5 de persoane
  • 16765 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3102 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.
  • Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20474 de teste.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2565 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ceea ce privește situația celor 7 persoane infectate cu COVID- 19 din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, acestea sunt internate în spital, nefiind înregistrate alte probleme în cadrul centrelor, transmite Institutia Prefectului – Judetul Suceava. (O.S.).