Saturday , January 28 2023

11 camioane cu 275 tone de produse, trimise de Fundația Umanitară Nord 2001- Sânge pentru România în Ucraina

Fundația Umanitară Nord 2001- Sânge pentru România a reușit în doar câteva zile să adune donații considerabile și să organizeze transportul acestora în Ucraina, pentru a ajuta cetățenii cu produsele de primă necesitate, pe care mulți dintre ei nu le mai găsesc în magazinele din localitățile grav afectate de război.

Centrul de strângere de donații din parcarea Iulius Mall Suceava a adunat până acum 275 tone de produse alimentare și nealimentare, ceea ce înseamnă 11 camioane pline cu bunuri absolut indispensabile cetățenilor ucraineni greu încercați în această perioadă, cu destinația Cernăuți.

”Profi România este alături de Fundația noastră în campania prin care ajutăm cetățenii Ucrainei grav loviți de situația ultimelor zile. Aceștia au direcționat către Centrul de strângere de donații din parcarea Iulius Mall Suceava un tir cu produse alimentare și nealimentare în valoare aproximativă de 300.000 de lei, toate produse de primă necesitate aflate pe listele pe care le primim constant de la cei aflați în nevoie. Bunurile primite au fost deja redirecționate către Cernăuți în cel de al 11 lea camion trimis de Fundația noastră. Pe lângă aceste produse Profi România a donat la început săptămânii 5 generatoare de mare capacitate în valoare de aproximativ 16.000 de euro, atât de necesare celor de peste graniță.

Pentru toate acestea, pentru ajutorul pe care îl primim, ne înclinăm și mulțumim în numele celor afectați de acest necruțător război”, au transmis în cursul zilei de joi reprezentanții fundației.

Camioanele au fost umplute cu ajutorul donatorilor, persoane fizice și juridice, dar și al voluntarilor care preiau, paletează și încarcă produsele primite, pentru a putea fi trimise într-un timp cât mai scurt către Ucraina. Pentru cei care nu reușesc să ajungă la Centrul de strângere a donațiilor, însă doresc să susțină fundația, o pot face financiar, în conturile puse la dispoziție:

cont în LEI: RO13BACX0000003244753000

cont în EURO: RO83BACX0000003244753001

Titular: Fundația Umanitară Nord 2001- Sânge pentru România

Notați pe transferuri: ”Pentru UCRAINA”. (O. N.)

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …