Wednesday , November 29 2023

Michelle Obama a dansat desculţă, alături de copiii defavorizaţi din Bombay

Michelle Obama, soţia preşedintelui american, a dansat desculţă şi a cântat alături de un grup de 33 de copii indieni defavorizaţi, la Universitatea din Bombay, relatează Daily Mail, în ediţia online de duminică.

Aproape imediat după ce a ajuns la biblioteca universităţii, ea şi-a scos pantofii şi a intrat într-un joc de vocabular alături de copiii cu vârste între opt şi 13 ani care urmează cursuri de limbă engleză, predate de voluntari ai organizaţiei indiene Make a Difference.

“Îmi place să dansez. Oh, a fost distractiv”, a spus Michelle Obama, după ce a dansat alături de copii pe o melodie din filmul Rang de Basanti.

Aşezată alături de copii, ea a cântat la tamburină, după care a vorbit despre importanţa educaţiei. “Nu am crescut având mulţi bani (…). Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi Prima Doamnă a Statelor Unite. Dar, pentru că am o educaţie, am fost pregătită pentru aceasta atunci când a venit momentul”, a spus ea.

Preşedintele Barack Obama şi soţia sa au ajuns sâmbătă la Bombay, prima escală a unui turneu de zece zile în patru ţări din Asia.

Vezi si

Primul zbor transatlantic alimentat 100% cu combustibil alternativ decolează azi de pe aeroportul Heathrow din Londra spre New York

Primul zbor transatlantic alimentat doar cu combustibili alternativi va decola marți dimineață, 28 noiembrie, din …