Sunday , February 5 2023

Michelle Obama a cantat melodia "Single Ladies", a lui Beyonce (Video)

michelle obama canta

Michelle Obama a fost invitata in emisiunea britanicului James Corden, unde nu s-a sfiit sa cante mai multe melodii.
Asa dupa cum cere formatul emisiunii, aceasta a urcat in masina lui Corden, unde a cantat pe melodia “Signed, Sealed, Delivered”, a lui Stevie Wonder, dar si pe piesa “Single Ladies”, a artistei Beyonce, arata The Guardian.
In timp ce canta, masina in care se afla face un tur al aleilor de langa Casa Alba. La un moment dat, celor doi li se alatura si cantareata Missy Elliott, cu care canta la unison.
In pauzele dintre piese, sotia presedintelui american a vorbit despre initiativa “Let Girls Learn”, menita sa aduca la scoala cat mai multe fete.
“In prezent, sunt 62 de milioane de fete in lume care nu merg la scoala din diferite motive. Multe lucruri ar fi corectate in lume daca fetele ar fi educate si ar avea putere asupra vietilor lor”, a mai spus Michelle Obama.
“Mesajul meu pentru copiii de aici (din SUA – n.red.) e sa nu ia educatia ca pe un dat, pentru ca sunt fete in lume care ar fi in stare sa moara pentru a avea educatia de care dispunem noi. Ar face orice, ar muta muntii din loc ca sa o aiba”, a spus Michelle Obama.
In masina cu Corden, in emisiunile de pana acum, au mai fost Adele, trupa Red Hot Chili Peppers, Justin Bieber, One Direction si Elton John.
Nu e prima oara cand Michelle Obama isi arata talentul la cantat.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …