Sunday , February 5 2023

Julia Roberts, desculță pe covorul roșu la Cannes, în semn de protest

julia roberts

Actrița americană Julia Roberts a sfidat regulile stricte privind moda de la Festivalul de la Cannes, pășind pe covorul roșu desculță la premiera „Money Monster”, noul film în regia lui Jodie Foster, în care vedeta joacă alături de George Clooney, informează revista Vanity Fair, potrivit Agerpres.
Fotografii au avut parte de o surpriză uriașă atunci când Roberts și-a săltat rochia neagră și decoltată Armani Privé pentru a putea urca treptele: vedeta era în picioarele goale.
Acest act flagrant de rebeliune față de cerințele modei vine la doar un an după ce organizatorii festivalului ar fi refuzat accesul unui grup de femei, trecute de 50 de ani, la o proiecție a filmului „Carol”, deoarece acestea nu purtau tocuri înalte, amintește Vanity Fair. „Mai multor invitate, unele mai în vârstă, suferind de anumite afecțiuni medicale, li s-a refuzat accesul la anticipata proiecție, în premieră mondială, pentru că purtau încălțăminte fără toc”, a relatat Screen Daily în mai 2015.
Aceeași publicație remarca că, deși organizatorii festivalului nu au dorit să comenteze incidentul, aceștia „au confirmat că este obligatoriu ca toate femeile să poarte tocuri înalte la proiecțiile de pe covorul roșu”.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …

One comment

  1. Atat timp cat te numesti Julia Roberts, te doare-n ”toc” de ce vor niste francezi conservatori (a se citi constipati) , care, culmea, critica pe englezi ca sunt prea… Bravo!