Thursday , June 1 2023

Atac armat o școală din Tennessee. Atacatoarea, o adolescentă, a ucis cel puțin șase persoane, din care trei copii

Șase persoane au murit, după ce o adolescentă înarmată a deschis focul luni într-o școală primară din Nashville, în sudul Statelor Unite, potrivit surselor din spital citate de presa americană, relatează AFP și Reuters. Atacatoarea se află printre cele șapte victime.

Șase persoane, trei dintre ele copii, au murit, dar numărul final al victimelor poate fi mai mare. Moartea acestora a fost declarată „la sosirea lor la spital”, au declarat oficialii Centrului Medical al Universității Vanderbilt, citați în special de televiziunea locală NewsChannel 5. Spitalul a confirmat inițial că doi adulți au fost declarați morți și trei copii. Nu a fost imediat clar dacă atacatorul se numără printre cei cinci morți raportați de spital.

Ulterior a fost anunțat încă un deces.

Forțe de ordine și de prim ajutor au intervenit luni la un atac armat la o școală din Nashville, Tennessee, cu multiple victime confirmate, a spus departamentul local de pompieri. Potrivit poliției locale, atacatoarea ar fi murit, relatează Reuters.

Departamentul de pompieri din Nashville a anunțat că intervine la o școală prezbiteriană, unde are loc un atac activ și părinții sunt sfătuiți să nu se apropie foarte tare de școală.

Școala Covenant, fondată în 2001, are aproximativ 200 de elevi, potrivit site-ului web al școlii.

Vezi si

Ursula von der Leyen și Josep Borrell participă la reuniunea Comunității Politice Europene din Republica Moldova

Președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen și Înaltul Reprezentant Josep Borrell vor participa joi …