Tuesday , April 30 2024

Impresarul Alexandrei Stan, audiat la DNA Constanţa

prodan-alexandra stan

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, este audiat astăzi la Serviciul teritorial Constanţa al DNA, în dosarul în care este acuzat de şantaj după ce a bătut-o pe artistă, în urmă cu zece zile.
Dosarul în care Marcel Prodan este acuzat de şantaj a fost instrumentat de Parchetul Judecătoriei Constanţa, care şi-a declinat competenţa către DNA, în condiţiile în care bărbatul este administratorul unei societăţi comerciale şi, potrivit legii, cazul intră în compentenţa procurorilor anticorupţie. Fostul manager al Alexandrei Stan a fost citat la DNA Constanţa pentru astăzi la prânz, când s-a prezentat la audieri. El a mai fost citat şi la Poliţia Judeţeană Constanţa pentru a da declaraţii, săptămâna trecută, însă nu s-a prezentat, scrie Cuget Liber Constanţa.
Cântăreaţa Alexandra Stan a fost internată, săptămâna trecută, la spitalul din Medgidia, după ce a fost bătută de managerul ei artistic, Marcel Prodan, scrie Mediafax. Avocatul Alexandrei Stan a depus, în urmă cu o săptămână, o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, pentru şantaj.
În plângerea respectivă, Alexandra Stan îl acuză pe Marcel Prodan că în zilele de 14 şi 15 iunie a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul.
Dosarul Alexandrei Stan este în atenţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie, încă de joi, 20 iunie, lucru confirmat de Sorin Constantinescu, şeful structurii teritoriale. Dosarul ne-a fost declinat de către Parchetul Judecătoriei Constanţa, întrucât în cauză sunt elemente de şantaj prevăzute de art.13 din Legea 78, a precizat şeful DNA Constanţa, Sorin Constantinescu pentru Replica de Constanţa. Conform articolului menţionat de şeful DNA Constanţa, partea cercetată – impresarul Marcel Prodan – are şi calitatea de administrator al firmei care manageria activitatea muzicală a Alexandrei Stan, cea care a formulat plângerea. Prejudiciul estimat în acest dosar se ridică la 10 mii de euro. Aceştia ar fi banii de la care, alături de alte motive, au condus la scandalul între Alexandra Stan şi impresarul ei, Marcel Prodan. Amintim că Alexandra Stan a fost bătută de impresar, însă artista a depus plângere pentru şantaj, lucru relevant şi în comunicatul transmis presei de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit, în data de 18.06.2013, o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulată de către artista S.A.I. împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15.06.2013, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era. Ulterior, Parchetul a declinat dosarul DNA, considerând că este de competenţa acestei instituţii să instrumenteze cazul. Conform unor surse, împotriva lui Marcel Prodan a început deja urmărirea penală.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …