Friday , May 3 2024

Mircea Rednic, dat afara de la Standard Liege dupa ce a calificat echipa in Europa League

rednic1

Mircea Rednic a fost dat afară după ce a calificat pe Standard Liege en fanfare în Europa League. Presa belgiană anunţă deja că Guy Luzon este noul antrenor de la Standard.

Lovitură pentru Mircea Rednic în Belgia. A calificat echipa în Europa League, dar a fost concediat. “Preşedintele Duchâtelet nu m-a dorit. Am demisionat în cinci minute după ce mi-am dat seama că nu sunt dorit fără să fie argumente în această privinţă. Sunt dezamăgit, voi face o conferinţă de presă mâine”, a declarat Rednic, confirmând că înţelegerea sa cu Standard nu a fost prelungită.

Mircea Rednic a reuşit scorul campionatului în Belgia. Standard Liege, antrenată de Mircea Rednic, şi-a asigurat calificarea pentru ediţia viitoare a Ligii Europa, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 7-0, formaţia Gent, în manşa secundă a barajului din campionatul Belgiei.

Tehnicianul echipei Standard Liege, Mircea Rednic, ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni antrenori din campionatul belgian, întocmit în urma voturilor jucătorilor din primul eşalon din Belgia.

Rednic a obţinut 274 de puncte în urma sondajului la care au participat 288 de fotbalişti, informează jupilerproleague.be.

Pe primul loc s-a clasat antrenorul echipei Zulte Waregem, Francky Dury, cu 1.003 puncte, iar pe poziţia a doua se află tehnicianul de la Lokeren, Peter Maes (316 puncte).

Sondajul a fost realizat de Pro League în colaborare cu jurnalele L’Avenir şi Het Nieuwsblad.

Vezi si

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare din Liga a IV-a

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare, programată marți, de Sf. Gheorghe, în Liga a …