Sunday , April 28 2024

Oana Zavoranu a fost externata. Afla adevaratul motiv pentru care Oana a ajuns la spital

zavoranu-externare

Oana Zavoranu a fost externata in jurul orei 15.00. Vedeta a fost asteptata la iesirea din Spitalul de Urgenta Floreasca de iubitul ei, Razvan.
Zavo a iesit pe picioarele ei, semn ca se simtea in regula dupa cateva ore de spitalizare. Oana era imbracata in trening, s-a urcat repede in masina si a demarat in tromba spre casa. Vedeta si iubitul ei erau insotiti de doi bodyguarzi care i-au ajutat sa scape de jurnalistii sositi la fata locului.
Oana Zavoranu a ajuns in stare grava la spital in aceasta dimineata, in jurul orei 08:00.
Medicii au confirmat ca aceasta era inconstienta in momentul in care ambulanta a luat-o de acasa si a dus-o la Spitalul de Urgenta Floreasca, insa nimeni nu a spus care erau adevaratele motive pentru care vedetei i s-a facut rau.
Marioara Zavoranu a declarat ca fiica sa este in afara oricarui pericol si ca motivul pentru care a ajuns sa fie internata in spital este o anemie. Mama Oanei sustine ca vedeta a avut doar o cadere de calciu, insa adevarul este altul.
WOWbiz.ro a aflat ca fosta sotie a lui Pepe a fost internata la Terapie Intensiva la Sectia Toxicologie dupa ce ar fi luat un pumn de pastile. In urma supradozei Oana a lesinat si a ajuns inconstienta pe un pat de spital.
Faptul ca Oana se afla la Toxicologie a fost confirmat si de un bodyguard de pe acea sectie, care a declarat ca a primit ordine clare ca nimeni sa nu intre la Oana.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …