Tuesday , November 29 2022

EBA şi fetiţa ei, externate: Sunt o femeie împlinită şi fericită

eba_externare

Elena Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, şi fetiţa ei, Sofia Anais, au fost externate, miercuri, din Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală. Cele două vor merge acasă la părinţii soţului, Bogdan Ionescu.
Elena Băsescu şi fiica sa, Sofia Anais, au fost externate şi vor petrece următoarele câteva zile la părinţii soţului fiicei preşedintelui, Bogdan Ionescu. Alături de EBA a fost, în momentul externării, soacra ei, dar şi Traian Băsescu, sosit cu o coloană oficială. La externare, EBA a declarat ca se simte o femeie implinita si fericita.
EBA şi fetiţa ei au stat într-o rezervă pe durata internării şi a plătit 300 de lei pentru fiecare zi petrecută în spital. În total, Elena Băsescu a avut de achitat o factură de 1.500 de lei, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Leonard Grecescu.
Cu două ore înainte de externare, în faţa Spitalului Universitar a fost adus un tort din ciocolată şi fructe de pădure, pe care era scris Sofia-Anais. Tortul a fost împărţit jurnaliştilor şi aparţinătorilor care se aflau în faţa spitalului.
Elena Băsescu a născut duminică, la ora 03.30, prin cezariană, o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitală, potrivit unui comunicat al unităţii medicale. Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama a împlinit un an de la căsătorie.
Elena Băsescu a scris pe Facebook, într-o postare de marţi, că numele fetiţei sale este Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …