Friday , May 3 2024

Inna s-a despartit de iubitul impresar, dupa 10 ani de relatie

inna-lucian

Inna este hotarata sa se desparta definitiv de iubitul ei si se pregateste sa se mute din caminul conjugal. Cantareata a apelat la cateva agentii imobiliare pentru a-si gasi o casa pe care sa o cumpere si unde sa se si mute cat de curand.
S-au despartit de ceva vreme, dar de dragul celor zece ani petrecuti impreuna, Inna si iubitul ei, Lucian Stefan, au hotarat sa isi mai acorde o sansa. Relatia lor nu a mai mers insa, iar vinovatul principal pare a fi Lucian, care a fost surprins in repetate randuri cu diferite domnisoare.
Satula ca numele ei sa fie asociat mereu cu escapadele celui care ii este si impresar, Inna este hotarata sa puna punct povestii lor de dragoste.
Surse din cercul acesteia de prieteni ne-au marturisit ca artista a apelat de cateva saptamani la ajutorul unei agentii imobiliare si ca isi cauta o casa intr-o zona exclusivista a Capitalei, unde sa se mute singura.
Pentru asta, ea e dispusa sa cheltuiasca cel putin 200.000 de euro, sustin aceleasi surse.
Imediat ca va cumpara locuinta si o va mobila, Inna are de gand sa paraseasca locuinta in care inca mai locuieste cu barbatul care ii este alaturi de mai bine de un deceniu.
Aceleasi surse ne-au marturisit ca artista a decis sa “rupa mata’n doua”, dupa ce a aflat de ultima escapada a impresarului.
In urma cu doua saptamani, Lucian si-a facut de cap in club, alaturi de o blonda focoasa, cu care nu s-a sfiit sa fie tandru, desi se afla intr-un loc public.
cancan.ro         

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …