Tuesday , May 14 2024

Madalina Ghenea are motive de suparare: Gerard Butler a petrecut in club cu o animatoare

Gerard Butler si Madalina Ghenea au avut discutii aprinse dupa ce actorul a petrecut cu o animatoare intr-un club din San Diego, in timp ce modelul roman se afla la Paris.
Actorul a intalnit-o  pe Ashley Beal in fata localului PCD The Dollhouse. Tanara l-a acostat pe actor si l-a convins sa intre in club si sa petreaca alaturi de ea o seara de neuitat. Fata s-a laudat apoi pe contul ei de Facebook cu noua “cucerire”, fiind mandra ca a stat alaturi de un barbat atat de frumos si faimos, scrie ADPM.
“Me and Gerard Butler PCD DOLLHOUSE last night.. after i tackeld him in the street and forced him to come in….. lol… had so much fun with him a really great guy. YES ASHLEY 20 PTS” (“Alaturi de Gerard Butler, seara trecuta, la PCD Dollhouse. Dupa ce l-am intalnit pe strada si l-am fortat sa intre in club… Ne-am distrat de minune. E un tip super!”), iar apoi a adaugat: “He still is hot just a lil scruffy when I saw him” (“Este inca foarte atragator, chiar daca avea un look neglijent”).

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …