Tuesday , April 30 2024

Reghecampf explica unde a gresit Steaua

Laurenţiu Reghecampf a analizat, imediat după finalul meciului cu Chelsea, evoluţia elevilor săi, fiind dezamăgit că Rusescu n-a marcat în minutul 13, când a rămas singur cu Cech. Antrenorul stelist i-a criticat pe Râpă şi Tănase, vinovaţi la primele două goluri ale lui Chelsea.

“E dificil să vorbeşti imediat după meci, mai ales că trebuie să analizăm exact ce am greşit. Din păcate, am luat un gol repede, după o greşeală venită din partea noastră, la golul marcat de Terry au mai fost încă două greşeli ale noastre şi aia a fost. Cu toţii ne doream calificarea, dar n-a venit”, a spus Reghecampf pentru GSP.

“Râpă n-avea de ce să-l faulteze pe Hazard la lovitura liberă din care a marcat Terry, iar la reuşita lui Mata, Tănase trebuia să-i blocheze stângul, ceea ce n-a făcut”, a mai spus Reghecampf.

“Cred că în momentul când ai ocazii şi ajungi unu contra unu, trebuie să marchezi, mai ales când joci contra unei echipe precum Chelsea. Dacă Raul Rusescu marca, alta era situaţia acestui meci. Nu cred că trebuie însă să dăm vina pe jucători. E o durere pentru toată lumea, dar trebuie să trecem peste ea”, a încheiat antrenorul celor de la Steaua.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …